Последните изследвания показват, че семейните ваканции са отчаяно необходими.Семейните ваканции 

...
Последните изследвания показват, че семейните ваканции са отчаяно необходими.Семейните ваканции 
Коментари Харесай

Семейните почивки правят децата щастливи дълго след като приключат

Последните проучвания демонстрират, че фамилните ваканции са обезверено нужни.

Семейните ваканции  вършат децата, само че и нас по -щастливи и построяват по -силна връзка и мемоари.

Този огромен подарък от прекарвания, като фамилни ваканции, се е потвърдил като просоциален подарък на връзката - по -голям от всеки веществен актив, съгласно изследване, извършено в Университета в Торонто.

Според създателят на проучването Синди Чан прекарването на фамилната почивка освен ни приближава до децата, само че и прави цялото семейство по -щастливо дълго след края на ваканцията.

Изследването сподели, че половината от интервюираните показват фамилните ваканции като обичан спомен от детството, а другата половина акцентират, че фамилните ваканции им дават щастливи мемоари, които вечно ще останат в паметта им.

Джон Макдоналд, шеф на Family Holiday Association, благотворителна организация, която обезпечава почивки за небогати фамилии, твърди, че фамилните ваканции са като знак за благополучие.

„ Когато фамилиите се сблъскват с сложни житейски обстановки, такива мемоари могат да бъдат доста мощни и в случай че имаме такива мемоари - можем да подходим към проблемите от изцяло друга и по -позитивна позиция “, сподели той.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР